Home AD extravaganza Speakers Comunicat Contacteaza-ne Parteneri Inregistreaza-te

 

 

Brand Academy

Brand Academy este prima institutie romaneasca dedicata educatiei de brand si comunicare de marketing. Cu un portofoliu impresionant de programe educationale, cu o serie de clienti de renume precum Softwin, Banca Italo-Romena, Omnilogic, Global Vision, CG & GC Intelligent Solutions, City Mall, Mobitelco, International Computer Group, cu o divizie de conferinte lansata, in luna mai, prin BeyondBorders 2005, eveniment care l-a avut drept invitat de onoare pe fostul Presedinte american Bill Clinton, Brand Academy se constituie intr-o organizatie unica, prin structura, activitate si abordare, pe piata romaneasca.

Splendid MediaZece

Regia de vanzari multimedia si consultanta de marketing Splendid MediaZece ofera servicii specializate pentru majoritatea tipurilor de vehicule media: TV, radio, presa, indoor, outdoor, Internet si advertising neconventional. In cei aproape trei ani de existenta pe piata romaneasca, Splendid MediaZece a reusit sa adune in portofoliu un numar impresionant de parteneri media carora le administreaza cu eficienta spatiul publicitar. Recent, Splendid MediaZece si-a depus candidatura pentru a deveni membra a EGTA.


Cotidianul
Noul Cotidianul este un ziar complet de informatie, cu stiri de actualitate din zonele economic, social, politic, sport cultura si divertisment. Noul Cotidianul isi propune sa raspunda nevoilor de informatie, analiza, educatie si divertisment ale unui public cititor actual si realist, preponderent tanar (25-45 de ani) si orientat spre viitor. Stabil economic si autonom editorial, propune cititorilor sai un nou stil de presa: modern, direct, tonic, lipsit de incrancenare, optimist, orientat spre viitor. Aparitia sa marcheaza debutul unei noi perioade in presa romaneasca de calitate, aceea a maturitatii conectate la lumea contemporana.

Ziarul Fianciar
ZIARUL FINANCIAR este cel mai important cotidian de business din Romania, fiind pozitionat ca un produs premium, care se adreseaza unui public superior din punct de vedere al veniturilor, studiilor si ocupatiei, aflat in cautare de informatie economica de calitate. ZIARUL FINANCIAR are o imagine puternica, este asociat cu o calitate ridicata a continutului editorial, datorata jurnalistilor sai bine informati si experimentati. Continutul editorial este grupat in rubrici zilnice (Afaceri, Eveniment, Banci si asigurari, Piata bursiera, Companii, Business international, Politica, ZF–English, IT&C) si saptamanale (Profesii, Auto, Media&Advertising). Ziarul contine 3 suplimente saptamanale: Proprietati (Joi), Dupa Afaceri si Ziarul de Duminica (Vineri). ZF a lansat 4 reviste lunare glossy (Descopera, ProMotor, Dsign si Go4IT), precum si prima revista saptamanala economica, Business Magazin, toate fiind in prezent titluri de sine statatoare.


Realitatea TV

Infiintata in noiembrie 2001, Realitatea TV este singura televiziune de stiri din Romania cu un format adaptat informatiei si comentariului. Realitatea TV este un post national de televiziune care ofera romanilor o avalansa de stiri proaspete si de larg interes. Stirile sunt culese de o echipa de profesionisti sau sunt preluate de la marile agentii de stiri din tara si din lume (APTN, AFP, Mediafax, RADOR, Rompres, Reuters). Principalele caracteristici ale stirilor sunt realismul, acuratetea, concizia si obiectivitatea. Noutatea pe care Realitatea TV o aduce este normalitatea. Realitatea TV are ca public tinta persoanele dinamice, cu un grad inalt de educatie, cu varste de peste 25 de ani, preocupate de a avea acces rapid la informatie, care isi construiesc sau consolideaza o cariera de succes.


 

 

Copyright © 2005 Splendid MEDIAZECE. Toate drepturile rezervate.